Ölüm Dansı-Laurell K.Hamilton

Anita'nın özel hayatını okumak için yanıp tutuşuyordum,ne zamandır irdeleniyordu, ve hamilton'da adeta acısını çıkarırcasına bize 500 küsur sayfalık bir "Anita'yı aşık etmememin bir sebebi vardı" romanı yazmış. Anita'dan soğudum resmen; Sanki sanırsın 15'lik kız bir havalar bir ne yapacağının bilememeler,arada sarsıp "Anita kendine gel" diye bağırmamak için zor tuttum kendimi...

Richard'ı yaşatmak için kendini gebertiyordu yine az kalsın. Yok kardeşim ben çekemiyorum böyle mıymıntı adamları,tamam odun olmasın da kendini korumayı becersin hiç değilse! Jean-Claude yine aralarında en iyisiydi,ama benim şahsi favorim Edward'dı,sanırım gizemin büyüsü bam başka(bakınız Barrons'a üç kitapta saysan kıza iki kere gerçek adıyla seslenmedi ama ölüp bitiyoruz )

Neyse Richard'cığım haklıymış bizim eski güçlü ama dar görüşlü Anitamız da yeni açık görüşlü ama hassas Anitamız da Richard'ın kurt formuna ve canlı canlı insan yemesine dayanamadı ve (çok şükür) JC'ın kollarında aldı soluğu. Eh haliyle Anitayı cıbıl cıbıl Jean-Claude'ın yatağında gören Richard'ın ne yaptığını tahmin edersiniz;
Hayır,hayır ağlamadı,en azında hemen. Sevgili Anitanın değişiyle söyleyelim;
Sanki Anita'nın bütün maço puanları Richard'a geçmiş gibi yatağı fırlattıp,çarşafı yırtarak gözüme girdi ve ağlayarakta geri çıkış yaptı.

Yeni hassas Anita'yı sevmedim, ama tanrılaştırılması cabası oldu! Biz hayatta kalsada kalana kadar tonla şey kaybeden insan Anita'mızı seviyorduk Hamilton ona ne yaptın?! Ben kendimce Zoey sendromu diyorum buna böyle dünyadaki en özel en güzel en kusursuz en güçlü olan karakterlere,yazması mı zevkli bilmem,ama beni çok iten birşey en azından...

Kitap bitince sonumuz ne olacak diye düşündüm,Nasıl bitebilir ki bu seri? Aşk romanı olsa diyeceğim evli,mutlu çocuklu,ama değil. Klasik macera-fantastik olsa kötü adam ölecek diyeceğim,ama hangi biri ölecek ki bu kitapta? Hep böyle mi devam edecek? Bir tane nekromansır görevi,bir katil ve Anitanın yeni gücü,arada da erkekler?
Benden 3 yıldız artı birazda şans kaptı ama daha fazlası değil.

Share:

4 yorum

  1. Richarddan yana benimde derdim büyük yahu. Nefret ediyorum adamdan :D
    Çok severim Anitayı.
    eksikleri olsada ilk göz ağrım.
    4 yıl oldu hala onun bende bıraktı çetin ceviz kadın karakter tutkumdan vaz geçemedim.
    Umarım sonraki kitabı seversin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım severim
      Bende çetin ceviz kadınlar olmazsa o seriyi tam olarak sevemem,bir tür takıntı oldu :D

      Sil
  2. İlk başlarda Richard'ı çok severdim. Sonradan sinir olmaya başladım. Çoğu zaman 6 yaşındaki çocuk gibi düşünüyor ve davranıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben başından beri Jean-Claud'cu olduğumdan dolayı Richard'ı bir türlü sevememiştim ama dediğin gibi çocuk gibi davranması da tuz biber olmakta şu an :)

      Sil